Litex vesieriste

Litex vesieriste


Hoida kylpyhuoneesi vesieristys ja höyrynsulku kuntoon hetkessä Litex vesieriste, jota voidaan asentaa sekä lattiaan että kattoon. Litex vesieriste voidaan asentaa kaikille kiinteille pinnoille kuten kipsilevy, sementti, tiili, lastulevy, vaneri, tai märkätilalevy. Lattioissa sitä voidaan käyttää ilman lämmityskaapeleita. Litex vesieriste järjesetelmä takaa nopean ja turvallisen kiinnityksen seiniin ja lattiaan kokonaisratkaisuna.

Heti valmis laatoitukseen


Litex vesieriste sopii kaikille kiinteille alustoille, kuten kipsille, märkätilapaneeleille ja betonille. Sekoita kaksipakkausliima ja levitä maalitelalla tai lastalla. Ripusta / kiinnitä kalvolevy yhdellä leveydellä kerrallaan. Kiinnitä kaikki läpiviennit ja siirtymät turvallisesti Litex-lisävarusteilla. Litex-kalvolevyjärjestelmä asennetaan päivässä ja se voidaan laatoittaa jo kuuden tunnin kuluttua.

Käytä Litex vesieriste:

Seinät

Lattia

Asennusohjeet


Sekoita kaksipakkausliima ja levitä maalitelalla tai lastalla. Ripusta / kiinnitä yksi pituus Litex-vesieriste heti hyvän tarttuvuuden varmistamiseksi. Levitä se sitten kuin taustakuva, ja pyyhi kaikki ilmakuplat vetolastalla tai käsin. 

Kun seinät ja lattiat on tehty, käytä Litex-vesieriste varmistaaksesi täydellisen vedenpitävän ratkaisun. Litex-vesieriste ja tyhjennysrannekkeet on varustettu rakennusliimallamme. Kiinnitä kalvolevyn liitokset Litex-vesieriste teipillä.

Lattiasta seinään -liikenne on kiinnitetty kumisella tiivisteteipillä, johon on asennettu kaksikomponenttinen liima. Kylpyhuone on valmis laatoittamiseen kuuden tunnin kuluttua.

Vinkkejä

  1. 1
    Leikkaa ja säädä Litex-vesieriste valmiit pituudet ennen asennusta nopean edistymisen varmistamiseksi.
  2. 2
    Levitä kaksipakkausliima yksi pituus kerrallaan. Muista tarkistaa, kuinka kauan liima voi pysyä auki.
  3. 3
    Noin kahden tunnin kuluttua kaikki liitokset voidaan kiinnittää Litex-tiivistysjärjestelmällä.

Edut

Helppo työstää


Litex-vesieriste on helppo asentaa ja sitä käytetään älykkäiden lisävarusteiden, kuten mansettien kanssa putkiin, viemäreihin ja kulmiin.

Nopea


Käytettäessä Litex vesieristettä ei ole tarpeen käyttää monia kerroksia nestemäistä kalvoa. Yksi Litex-levyjen monista hyödyistä on se että, kuivumiseen ei tarvita aikaa - voit aloittaa laatoituksen heti eikä sinun tarvitse odottaa nesteiden kuivumista.

Monikäyttöinen


Litex vesieristeon hyvin monikäyttöinen ja se voidaan asentaa kaikenlaisille alustoille kuten kipsilevylle, sementille, vanerille ja märkätilalevyille.

Litex vesieriste

Tuotteet

Tuotemitat

Art.nr.

Pakkauskoko

Tuotteet lavalla

Membranduk 1 x 10 m

51709976

1

96

Membranduk 1 x 30 m

51710006

1

24

Membranduk  Tape 10 m

51710052

1

12 each box

Två-komponent lim
2,5 + 1,75 kg (powder + liquid)

53566406

1 bucket

48

Två-komponent lim
5,1 + 3 kg (powder + liquid)

51710203

1 bucket

32

Två-komponent lim
8,5 + 5 kg (powder + liquid)

51710218

1 bucket

12